Dessa 6 vardagliga saker orsakar mer rynkor i huden


Du kan bekämpa rynkor mycket bra
Rynkor, de är bevis på att vi har den nödvändiga livserfarenheten på jorden. Ändå vill du inte dela den livserfarenheten med alla och vi är bara för glada att dölja våra linjer och ränder. För att hålla dina rynkor åtminstone behöver du inte använda alla typer av dyra läkemedel, men du måste bara hålla sig till fem vardagliga saker.

Det är så enkelt!

1. sön
Människor tror ofta att de är skyddade i skuggan mot solens influenser. Detta är inte fallet, eftersom det också tränger in i huden. Denna strålning säkerställer att du får rynkor snabbare. Smör alltid ansiktet med en dagkräm med en faktor eller solskyddsmedel.

2. Näring
Det finns två typer av näring som har en direkt effekt på huden och mängden rynkor som syns på den. En av dessa näringsämnen är socker. Genom att äta mat som innehåller så kallade “snabba sockerarter” arbetar du med rynkor. Dessa socker fäster sig till kollagenet i huden, vilket kan säkerställa att du får linjer snabbare. Fett, å andra sidan, hjälper till att bilda linjer. Observera dock att du får de friska omättade fetterna.

3. Uppvärmning
Förutom solen bör du inte underskatta vintern. Vi lägger sedan vår uppvärmning på bastu och det är bara bra för vår hud. Det har en torkeffekt och därför är huden mycket sårbar. Linjer bildas sedan. Du kan förhindra detta genom att fuktar huden med hyaluronsyra på vintern och dricker tillräckligt.